hela denna avdelning är en annons från Honda

Honda har verkstaden som bilägarna är mest nöjd med

Hondas verkstad får toppbetyg för fjärde året i rad. När svenska bilägare betygsätter sin märkesverkstad vinner Honda.

Hondaägarna är nöjda ägare. Det visar den årliga bilkonsumentundersökningen AutoIndex där fler än 10 000 svenska bilägare tycker till om allt från bilkvalitet, ekonomi, återförsäljare och verkstäder. I just verkstadsdelen vann Honda med god marginal. Verkstadsfrågorna till bilägarna handlar bland annat om hur snabbt bilägaren får servicetid, hur bra verkstaden är på att felsöka, reparera och hålla avtalade tider och priser. Undersökningen innehåller också frågor om hur själva bilen upplevs och hur man blir bemött i bilhallen och i verkstadens kundmottagning.

 

 

 

I september lanseras Hondas elbil Honda e och även elbilar behöver lämnas in för service även om de kräver mindre service än en konventionell bensin- eller dieseldriven bil. Bromsarna behöver bland annat service. Batteriet i Honda e har en livslängd som motsvarar tiotusentals mil innan de behöver bytas ut.

 

Hitta din närmaste Honda återförsäljare för att se och provköra alla modeller i Hondas bilprogram

 

Förutom priset är kundbemötandet också en viktig del för Honda. Kunderna ska känna sig välkomna, trygga och få förklarat för sig vad som ska göras med deras bil. Tydlig kommunikation mellan bilägare och kundmottagare skapar trygghet och Honda stiger i popularitet hos sina verkstadskunder.

 

Sveriges största bilkonsumentundersökning AutoIndex görs årligen av tidningen Vi Bilägare där svenska bilägare får svara på frågor om sitt bilägande och hur de upplever både produkt som återförsäljare och verkstad.

 

Honda har i dag 20 återförsäljare och 43 auktoriserade märkesverkstäder i hela landet.

 

Vill du provköra Honda e? Gå in på vip.honda.se och registrera dig för en provkörning.

 

Läs mer om AutoIndex från Loyalty Group.

 

Sydsvenskan
Ansvarig utgivare: Pia Rehnquist
Produktion: Bonnier News Brand Studio
Om cookies