hela denna avdelning är en annons från HSB Malmö

Flera nya bostadsprojekt på gång – här blir det 121 parknära bostadsrätter i Hyllie

Bygget av HSBs 121 nya bostadsrätter i Hyllie har påbörjats. Centralt och nära station, shopping och service – men samtidigt med park och grönska precis intill. Variationen på bostäderna blir stor, med såväl etagelägenheter med radhuskänsla som små ettor med balkong och rejält tilltagna penthouse med takterrasser.

HSB Malmö har flera byggprojekt på gång på olika platser i staden. För den som är sugen på att flytta till en ny bostad, med alla sina fördelar, finns möjligheten i bland annat Klagshamn och Sorgenfri. Försäljningen av 121 nya bostadsrätter i Hyllie pågår också för fullt.

– Hyllie har etablerats som bostadsområde och vi märker ett stort intresse för bostäder i området. Vi startade byggnationen av bostadsrättsförening Atleten för mindre än ett halvår sedan och har sålt nästan hälften av de 121 lägenheterna, säger Maria Strandh, marknadsansvarig på HSB Malmö.
 
Hyllie är ett av stadens mest expansiva områden – enligt många kommer det att bli Malmös nya hjärta. Här håller en hel stadsdel på att växa fram med spännande bostäder, och i ett av kvarteren bygger HSB bostadsrättsföreningen Atleten. Läget vid Hyllie boulevard är unikt med all service i form av bland annat Malmö Arena, shoppinggallerian Emporia och Hyllie tågstation på den södra sidan, bara fem-tio minuters promenad bort.

Samtidigt har du på den västra sidan om bostäderna den stora parken, som en förlängning av innergården med lekplats, utegym, grillplats och promenadstråk.

 

Att flytta in i ett helt nytt hem är en speciell känsla.

 

Tanken är att en mix av människor och familjekonstellationer ska kunna bo i de nya bostadsrätterna. Valmöjligheterna är många och det blir allt ifrån små yteffektiva ettor med balkong till rejäla femrumslägenheter med solsäkra takterrasser. Arkitekten har skapat planlösningar som tagit vara på läget med ljus och utblickar så att man kan uppleva det gröna utanför. Dessutom kan den som vill bo mer radhuslikt göra det.
 
– Utformningen av våra etagelägenheter påminner om radhus, med egen ingång och uteplats i två väderstreck. De har en social del på nedervåningen och en privat del med sovrum på ovanvåningen. För det mindre hushållet finns det också stora valmöjligheter, bland annat två rum och kök på 38 kvadratmeter eller en mindre trea från 1 950 000 kronor, säger Maria Strandh.

Priserna varierar mellan 1 150 000 till 3 995 000 kronor.

Det kommer att finnas parkeringsplatser i anslutning till bostaden. Men i och med närheten till Hyllie station är det också enkelt att ta sig med tåg till övriga Skåne, Köpenhamn, Kastrup och resten av världen.

 

Parkeringsplatser finns i anslutning till bostaden.

 

4 anledningar att köpa en nybyggd bostadsrätt

 • Fast pris – du slipper budgivning
 • Ingen renovering – det är bekvämt
 • Noga utvald inredning – som du själv är med och väljer
 • Trygg ekonomi – HSB har ekonomiska garantier

 

Läs mer här om brf Atleten i Hyllie.

 

HÄR BYGGER HSB I MALMÖ

 • Hyllie, brf Atleten

Ett parknära boende med gångavstånd till service, shopping och kommunikationer. 1-5,5 rok. Försäljning pågår.

 • Sorgenfri, brf Konduktören

I city med Rörsjöstaden som granne och nära till allt som behövs. Preliminär inflyttning i slutet av 2020. Försäljning pågår.

 • Sorgenfri, kvarteret Spiggan

Här bygger HSB 52 hyreslägenheter med preliminär inflyttning i början av 2021.

 • Klagshamn, brf Vattenbrynet

I Klagshamn strax utanför Malmö förbereds byggnationen av 79 lägenheter intill Kalkbrottssjön. I närheten finns Klagshamnsstranden, förskolor, skolor och flera fritidsanläggningar. Försäljning pågår.

 

Kommande projekt:

 • Kalkbrottet Limhamn
 • Med utsikt över kalkbrottet i Limhamn planeras 160 bostäder. Preliminär säljstart under 2020.

 • Södra Nyhamnen

Bredvid Malmö Centralstation planeras citylägenheter med promenadavstånd till det mesta.
 
Läs mer här om pågående nyproduktion hos HSB Malmö

 

Sydsvenskan
Ansvarig utgivare: Pia Rehnquist
Produktion: Bonnier News Brand Studio
Om cookies
Cookie-val